03-04-2018, 15:04
Kod:
Postępy/status:
Soft Boots Quest
Sprite Wand Quest
Poza generalnymi obróbkami w mapie niewiele się działo, okres świąteczny dał się mocno we znaki. Natomiast prócz questu, pracowałem też nad dodaniem 4 nowych rajdów, na zasadzie Rajd Bossa. Jeden jest już gotów, kolejny jest w przygotowaniu, a za następne dwa zabiorę się dopiero, gdy ukończę ten quest. Być może będę w stanie zaprezentować mini mapę przy następnej wzmiance o postępach. Dążę do tego, by zsynchronizować skończenie questa równolegle z questem kalika. Tak, by były wprowadzone oba jednocześnie. Trzymajcie kciuki.
- Vishy
OTC 4 Aka
Brak nowinek.
- Pavlus
Crystal Arrow Quest
Brak nowinek.
- kalik
Liche Staff/Magic Long Staff Quest
Brak nowinek.
- Vishy
Kod:
Projekt Faza Odpowiedzialność Ukończenie % ETA
Soft Quest Modernizacja kalik 88% 05-2018
SW quest Tworzenie Vishy 81% 05/06-2018
OTC 4 AKA Tworzenie Pavlus 10% 08-2018
Crystal Arrow Quest Koncepcja -- 0% N/A
Liche/Magic Staff Wykańczanie Vishy 95% 05/06-2018
Postępy/status:
Soft Boots Quest
Quest jest wciąż na dobrym torze do majowej daty. W tej chwili większość mapy jest skończona, pozostało tylko trochę terenu do domapowania. Jestem w tej chwili w podroży służbowej w Polsce, więc mam trochę mniejsze pole pracy, ale zabrałem ze sobą mapę i pracuję w wolnych chwilach. Oceniam, że mapa będzie finalnie skończona w połowie kwietnia. Planowałem to wcześniej, ale pojawiły się nowe pomysły które musiałem zrealizować. Potem pozostanie tylko oskryptowanie akcji, npców i monstery.
- kalik
Sprite Wand Quest
Poza generalnymi obróbkami w mapie niewiele się działo, okres świąteczny dał się mocno we znaki. Natomiast prócz questu, pracowałem też nad dodaniem 4 nowych rajdów, na zasadzie Rajd Bossa. Jeden jest już gotów, kolejny jest w przygotowaniu, a za następne dwa zabiorę się dopiero, gdy ukończę ten quest. Być może będę w stanie zaprezentować mini mapę przy następnej wzmiance o postępach. Dążę do tego, by zsynchronizować skończenie questa równolegle z questem kalika. Tak, by były wprowadzone oba jednocześnie. Trzymajcie kciuki.

- Vishy
OTC 4 Aka
Brak nowinek.
- Pavlus
Crystal Arrow Quest
Brak nowinek.
- kalik
Liche Staff/Magic Long Staff Quest
Brak nowinek.
- Vishy