1. Zakaz używania "wulgarnych" zwrotów! 2. Jeśli piszesz posty, pisz je sensownie! 3. Zanim o coś zapytasz użyj opcji "szukaj"! 4. Admin ma zawsze racje!
Tytuł: Re: Pewne spostrzezenia- prosba odnosnie tutorow ;)
Napisane: 10 mar 2010, o 02:51
Senior Tutor
Dołączył(a): 30 gru 2006, o 22:32 Posty: 963 Lokalizacja: Somewhere In Space Profesja: Your Worst Nightmare
Chcecie tutorów skarżycie się na boty ok, ale zmiany można by też zacząć od strony graczy, jakaś kulturka zachowanie te sprawy : ) Bo jeśli będą nowi tutorzy to też się pewnie szybko zrażą do graczy ;p
Napisane: 10 mar 2010, o 08:04
dragon lord
ehh pomysł na tutorow nowych dobrych ale nie widze nikogo kto byl by takim ... zreszta kazdy kiedys oszukiwał kłamał itd ... ... ;x kazdy zauzmy nie wiem gosc XXXXXX kradnie klamie oszukuje a jesli zaloga wybierze go na tutora nagle jest aniolkiem mozna bylo by pisac w nieskonczonosc ...
Napisane: 10 mar 2010, o 11:43
dragon lord
Dołączył(a): 17 wrz 2009, o 15:58 Posty: 210 Lokalizacja: Racibórz / Pietrowice Wielkie Profesja: Pomocnik
Autor nie starczy Ci już postów? -.- Ostatnio jak miał być konkurs na tut to był w swoim czasie. Jak Ci przeszkadzają takie noobki co logują od 14 do 18 to zmień ots'a. A jak np przeszkadzam Ci ja to masz swojego pro elo power rangersa różowego kłedzika. Ci do boterów: Hypercam włacza się kilka sekund:/ Mój nick: Frenchman. I wszystkich "łap" i naucz kultury. Pozdro noobie jeszcze nabijaj postów do wiszi jest już nie daleko 2 k około-.-
Użytkownicy przeglądający to forum: Encorer i 1 gość